Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain.
Sunday, 20 November 2011 | 19:57 | 1 comments
hye korang wat pe?? tidur ke?/ heheheh...err,,hari ni sha3lin ade join satu contest daripada Kak Ain first time masuk contest >.<


kalau nak join tekan Sini..
okey sha3lin nak tunjukkan gambar sha3lin dan ceritakan dlm contest ni :O


gambar ni time kat skola masa tu time tu bosan sgt sha3lin pozing2
 la skit dgn bestfriend sha3lin :) 



gambar ni plak time kat bilik muzik sha3lin ambil gmbr ni guna e-book sha3lin hehehe..
oh ya yang tepi tu bestfriends sha3lin yang paling sha3lin syg :) love you 
masa tu seronok sgt >.< 

ok la tu jer x mo la letak banyak2 >.< heheheh.. sebelum sha3lin habiskan entry ni sha3lin nak tag kwn berblogging sha3lin


ok la seee ya :O nak comment blog Kak Ain pulak bye3 >.<












 

Older Post | Newer Post