Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
Monday, 21 November 2011 | 22:05 | 0 comments
hyep korang wat pe?? okey hari ni sha3lin nak Update pasal bola semalam sha3lin tahu mesti korang pun tgh update psl bola kan?? heheh..(perasan lebih) ish3 org lain dh update psl bola sha3lin baru nak updtae ish3 sian..

Akhirnya Sang Garuda berjaya dibaham oleh Sang Harimau 

mula2 sha3lin nak luahkan rasa syukur pada Maha Esa dan juga pemain Bola malaysia yang telah berusaha untuk memenangi Sukan Sea 26 ni >.< syukurrr hahaha..

Oh ya korang mesti berdebar kan? masa time penalti tu..tu yang paling berdebar skali..kan..tapi nasib la ada Khairul Fahmi keeper yang selalu steady bersedia an nasib ada die >.< klau tak tak tahu la ape yang jadi 


tapi an..sha3lin tak puas hati betul dgn pemain Indonesia ni korang perhatikan pemain Indonesia tak pemain Indonesia suka sangat peteh kaki Malaysia geram rasa pas2 ada tendangan percuma banyak plak tu heran rasa tapi takpe la..uhuhu..

Sorang lagi pemain Malaysia iaitu siapa lagi kalau bukan Bakriii..... good laaa..cayala 
nanti la post sambung nanti O

Older Post | Newer Post