Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
impian ku tercapai juga yeaH ~
Saturday, 12 November 2011 | 21:49 | 0 comments

ha hari ni sha3lin nak cite pasal kat skola tadi wah2 germbira betul sbb sha3lin dpt masuk kelas 6b mmg sha3lin nak sgt masuk 6b best nye.akhirnya tercapai juga impian hasrat sha3lin kan yea2 dari drjh satu sha3lin kelas b
kelas--> 1b 2b 3b 4b 5b 6b <--kelas
straight b yahuuu selalu org nak straight A tapi shazlin nak straight b lak nak tahu pasal ape?? kalau sha3lin masuk kelas A nanti berdebok3 jatuh err tau tak perkataan berdebok3?? kalau x tahu kau pikirlah sendiri hik4 kasar bahasa and kalau sha3lin masuk mesti markah peperiksaan rendah wooo.... hehehehe bosan3 mmg gembira sgt2 tau naseb x turun kelas 6c 4 org turun 4 org naik cewahh~ sume 4 kan2

argh sonok nya rasa kla bye3 see ya 
aman dunia woooo~ 


               

Older Post | Newer Post