Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
Jalan2 Cari Makan ^^
Saturday, 19 November 2011 | 23:30 | 0 comments
hyep korang ap khbr ?? sihat?? bosan lah hari cuti korank bosan x hari3 cuti ni?? skrg takde idea la nak tulis apa erk errr,,,kla sha3lin nak cite pasal pagi tadi...bangun jer tadi terus tgk tv nak mengadap laptop x ley pulak kalau mak sha3lin nampak sha3lin gah mengadap laptop marah lak nanti uhuhuh lagipun mata sha3lin sakit la sbb mengadap jer 24 jam ish3... sha3lin bangun tidur dlm kul 10.45 pagi biasa bangun awal dlm kul 7pagi cmtu tapi disebabkan tgk maharaja smlm bangun lewatla alamatnya kan ? korang tgk tak maharaja smlm? best sgt tgk lagi3 adlin dgn kumpulan osbon  tu cm perr jer org laki sume kena jadi pompuan hahahah.. ish3 tak patut2 tak patut okay2 berbalik ke topk tadi mak sha3lin nak pergi bayar saman parking saman tu dri bulan 4 dh tapi baru smpai semalam pelik kan2 :O pas2 mak sha3lin ajak sha3lin apa lagi sha3lin ikut la sajer2 je masa tu bosan sgt siap pakai baju semua naik kereta pas2 pergi la bayar tup2 x ley byr sbb ada anugerah penyampaian ape tah pukul 2 baru ley pergi :O pas2 prgi kedai basikal basikal abang sh3lin bocor die tu x reti jaga asikal langsung ish3 adala sorang pekerja ni ensem sgt3 tup2 bila die ckp hancur lebur bisu :O ish3 lepass siap pegi kedai haiwan beli makanan hiwan pilipip ala..macam hamster gak tapi besar skit tau3 jer leerr..pas2 shopping makanan kah3 siap shopping pergi kedai semmaju las2 balik :O baik buka lappy masa tu kul 2.oo p.m. bye3 


 

Older Post | Newer Post