Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
siap mengedit :)
Saturday, 12 November 2011 | 00:01 | 1 comments

           hahhah... cantik tak gambar (assalamualaikum) tu cantek kan tu copy dari blg org jer nasib tuan punya blog x buat disable click right kalo x x bley la nak copy sian :P punye la letih mengedit akhirnya siap jugak cuma satu jer (shoutbox ) jer belom dh buat tadi tapi lupa camne nak wat hide :P nyanyok suda... hahha sian tul  tadi ada la sikit usha blog org nak tgk tutorial jer :P ape la serang blog kak lyssa dgn org lain cantik suda header tu copy je :P malas nak wat yang sendiri punya cantik tak blog sha3lin??
     
                                    <--  tgk ni  -->
                 doodles yang di copy di blog kak lyssa cantek
cantek giler cun :P

yang ni plak ade org tolong wat kan untuk kak lyssa pandai betul kan haha 
tu jer sha3lin nak bagi korang tgk doodles ni kalo banyak2 nanti kak lyssa marah lak :P

nak usha blog cik nynna lak bye3  cewah hahha...

     

Older Post | Newer Post