Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
supra2 like2 :P
Wednesday, 16 November 2011 | 01:59 | 0 comments
hyep3 oke2 letih badan2 cari backgrund dgn gadget harap2 korang suke k :)

ok x3 skang nak cakap pasal supra alah kasut supra tu cm tak tahu mesti tahu kan2 kah2
tgk jer cantek comel cutes  xpi bila pakai kasut supra nampak macam pakai kasut but lak kah3 sian nyaa.. satu lagi kaki x selesa kalau yg x original punya la :P biasa nya org reti main shuffle suke la kasut supra2 ni an.. nah nak kongsikan gambar3 kasut supra cutes3 belaka
 .
.
.
.
.
tada(!) 
inilah kasut supra idaman ku syg kamoo supra muahxx..

cantekkkk wooo...

i love pinkkkkk muahxxxx

terbaikkkk

kasut supra abang ak 

x minat :P

kk tu jer bye3 see ya muahxxx




Older Post | Newer Post