Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
Darjah 6 dpt Result daa...【ツ】
Wednesday, 16 November 2011 | 22:06 | 0 comments
hyep korang ape khbr ?? ha hari ni nak cite pasal kat skola tadi darjah 6 dh dpt result upsr dan hari ni hari  terakhir skola 2011 uhuhuh... :( rindu kawan2 my bff >ayuni< syg kamoo :P
bawa tepun nak pozing2 gan kwn buat kenangan kah3 
berbalik ke topik tadi 34 org dpt 5A fuyooo hebat kan2 tahun 2010 17 org jer 5A
tapi kan org cakap soalan UPSR bocorr...tak tahu betul ke tak mungkin betul sbb ade org ckp pelajar tahun 6 tulis jawapan kat lengan boleh percaya ke ???
tepat kul 10 pagi murid2 tahun 6 beratur kat dewan sesak gila beb! :P apa lagi geng2 sha3lin tgk la dekat luar kelas ramai2 pas2 pulak geng2 aina gedik's tu pegi tgk jugak dorang tu selalu jer menyibuk geram betul la eww~!! bila org buat tu die wat tu bila org wat ni die wat ni ish3 copycat betul la an..uhuhuh..
sha3lin benci copy-cat geram tul la sgt3 dari masa tu dah grrr

kk kembali ke topik kita tadi ...
punya la lame tunggu cikgu berucap huH~! sampai esok tak abiz 
dlm kul 11.20 pagi tuh pengumuman UPSR pun cikgu cakap 5A 34 org 4A tak tau 3A rasa2nya 28 kot 2A 22 org 1A tak tau  keh3 lagi pun bukan sha3lin nak amik result sha3lin kan 11 thn lagi..
kawan sha3lin nak sgt3 tgk sbb diorang ad kakak sha3lin xde huhuhuh.... uwaaa..jeles i :P Amiruldiin 5A pelajar terbaik kat skola Utba 4A 1B giler la Utba sampai nangis dpt 4A jer fobia tgk sian die ish3 terlalu confident la tu :P Adlina 5A Fatinah 5A Hairuddin 2A sama dengan syafiq Aneesha pun 2A <tak tahu tul ke tak :P  sha3lin dgn kwn relax jer dgr lagu ramai giler org bawak tepun 
ada yang menangis sbb tak cemerlang  usaha lagi ye :)

ada yang gembira sbb cemerlang sha3lin ucap kan tahniah yg
 cemerlang
 tu yepp goooddd luckkkkkkkk...


kla setakat tu jer nak upload gmbr jap
bye3 see yaa..









Older Post | Newer Post